Activitats casals d'estiu 2022 per a infants i joves

Dimecres, 15 de de juny de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Tiana vol assegurar que durant el període de vacances escolars tots els infants i joves de la vila tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de Tiana

Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Mitjançant les diferents activitats de l’educació en el lleure, socioculturals i esportives, es transmeten els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l’entorn, i es gaudeix del temps de vacances d’una forma divertida i segura. Alhora, s’afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies.

La finalitat d’aquest espai que presentem és proporcionar a les famílies una primera orientació sobre les activitats d’estiu i la possibilitat de triar l’opció que millor s’ajusti a les seves necessitats. Les entitats atendran les peticions en el lloc i telèfon que s’indica.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 21:50