ACTUALITZACIÓ IMPORTANT: PISCINA D’ESTIU MUNICIPAL 2021, COMPRA D'ABONAMENTS i HORARIS

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 11:57

El pícnic restarà tancat seguint les restriccions del govern per evitar la propagació de la Covid-19

ÚLTIMES NOVETATS

El pícnic restarà tancat seguint les restriccions del govern per evitar la propagació de la Covid-19. Per tant, esta prohibit la ingesta de begudes i menjar a la piscina.

Segons la situació epidemiològica que estem vivint amb el repunt de casos degut a la Covid-19, la Regidoria d’Esports ha decidit disminuir l’aforament de la instal·lació al 50%, deixant 215 places disponibles d’aforament; pendents de la millora de la situació per valorar futures ampliacions en l’aforament.

Es recorda també que cal mantenir la distància d’1,5 metres entre persones no convivents i portar mascareta per desplaçar-se per la piscina (anar al lavabo, al bar, etc). No és necessari portar la mascareta si l'usuari/ària esta dins la seva zona delimitada, o si es desplaça per banyar-se. Sí fora d'aquets dos supòsits.

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LA PISICNA

Els veïns i veïnes de Tiana  podran comprar els abonaments per a la piscina municipal a partir del dimarts 18 de maig. Pel que fa als empadronats a Montgat, l’inici de la compra serà el 2 de juny. La compra d’abonaments i entrades es farà online mitjançant la plataforma: https://tiana.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

Aquelles persones exents de pagament (menors de 6 anys, pensionistes i persones amb discapacitat) també hauran d’entrar a la plataforma per fer-se amb l’abonament i/o entrades.

COMPRA d’abonaments i entrades NOMÉS ONLINE: tant si l’abonament es paga com si és gratuït només es podrà comprar online.
 
-  ABONAMENTS I ENTRADES GRATUITES: els abonaments no s'activaran fins que no es presenti físicament a la mateixa recepció de la piscina el justificant d’excepció de pagament (menors de 6 anys, jubilats i discapacitats).
 
-  CARNET VIRTUAL: Des de l’aplicació mòbil ReservaPlay es podrà accedir a la piscina; en aquesta mateixa aplicació hi haurà disponible un botó d’entrada piscina i un botó de sortida piscina que substituirà el carnet físic. Les persones que no disposin de dispositius electrònics (infants o gent gran), podran accedir a la piscina mitjançant el codi d'accés d’usuari/ària que se li facilitarà en el moment de la compra de l’abonament.

Restricció de 5 hores consecutives al dia per abonat/da.

Reserva d’horari per ABONATS/DES: s’estableix un procés de “cita-prèvia”, on l’usuari/ària pot reservar durant 48 hores l'accés a la instal·lació de forma online. La única condició és que si fas una reserva, fins que no consumeixes la reserva no pots realitzar-ne una de nova.
 
Reserva d’horari per COMPRA D’ENTRADES PUNTUALS: fins el mateix dia que es vol accedir a la piscina l’usuari/ària no pot reservar horari ni comprar l’entrada, i sempre limitat a que hi hagi places disponibles.

L'ACTIVACIÓ I/O RECOLLIDA DELS CARNETS comprats ONLINE es faran a la piscina els dies 1, 2, 3, 4, 7, 9,11,14,16 i 18 de juny de 16h a 20h i a partir del dia 19 de juny en horari d'obertura de la instal·lació.

Servei d’assistència telefònica / email els mateixos dies de 9h a 14h.

AQUELLES PERSONES QUE JA DISPOSIN DE CARNET DE L’ANY PASSAT, AL INSCRIURE’S ONLINE AQUEST S’ACTIVARÀ AUTOMÀTICAMENT.

Abertura i horaris:

L’obertura de la piscina será el cap de setmana del 12 i 13 de juny coincidint amb la Festa Major petita de la vila, però será el 19 de juny quan el recinte obrirà les portes tots els dies fins al 5 de setembre, i els dies 11 i 12 de setembre. A més, es pot contemplar l’obertura de la instal•lació els dies 6, 7, 8, 9, 10 de setembre si la previsió climatològica és favorable al bon temps.

L’horari de la piscina será el següent:

De dilluns a diumenge de 10 h a 20 h durant els mesos de juny i juliol

De dilluns a diumenge d’11 h a 20 h els mesos d’agost i setembre

Visualitza com comprar l’abonament

Visualitza el protocol covid-19 de la piscina

Darrera actualització: 23.07.2021 | 09:03