Ajuts de menjador curs 2022-23

Dijous, 19 de de maig de 2022 a les 11:30

El proper dilluns 23 de maig fins el 10 de juny, ambdós inclosos, estarà obert el període de presentació de sol·licituds dels ajuts de menjador de Consell Comarcal pel curs 22-23.

S’ha d’omplir i signar, adjuntar tota la documentació imprescindible i la documentació que justifiqui situacions particulars. Un cop recollida i omplerta tota la documentació iniciar el tràmit a la seu electrònica AQUÍ o presencialment a l'OAC però demanant cita prèvia.

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador  per necessitats socioeconòmiques i geogràfiques als alumnes d’educació infantil de segon cicle, primària i secundària obligatòria dels centres escolars de la comarca del Maresme.  
Beneficiaris i Condicions econòmiques: 

  • Nens/es empadronats a Tiana, i escolaritzats en centres d’educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria del Maresme.
  • Nens/es empadronats en una comarca diferent al Maresme però escolaritzats en el municipi de Tiana.
  • Seran beneficiaris de l’ajut els alumnes dels quals els ingressos (ORIENTATIUS) del nucli familiar estiguin per sota de:

Aquí trobareu el model de sol·licitud i la documentació a presentar.

A més aquí podeu consultar les bases complertes dels ajuts del Menjador Escolar del Consell Comarcal del Maresme pel durs 2022-23.

 

 

Darrera actualització: 19.05.2022 | 11:26