Anna Cruz, esportista d’elit, representa Tiana en el curs d’auxiliar d’activitats esportives del Baix Maresme

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 00:00

El  regidor d’esports, Albert Sales, ha demanat a Anna Cruz, jugadora de bàsquet professional, representi a Tiana com esportista d’elit en el curs de perfil professional del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) del Baix Maresme.

Anna Cruz i Lebrato és una jugadora de bàsquet professional catalana, actualment al FC Barcelona. Ocupa la posició d’escorta i va ser internacional absoluta amb la selecció espanyola des del 2009 fins al 2021.

El PFI-PTT Baix Maresme ha estrenat aquest curs el perfil d'auxiliar d'activitats esportives. El Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat de secundària obligatòria (ESO) i és fruit de la col·laboració dels ajuntaments d'Alella, el Masnou, Montgat i Tiana, que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. El programa educatiu té com a objecte afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat d'ESO i volen formar-se en una professió.

Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars en l’àmbit de l’organització i la dinamització d'activitats i en el funcionament d'instal·lacions esportives. A més, també, faciliten l'accés directe als cicles de formació professional de grau mitjà, qualifiquen per a una professió i milloren les possibilitats d'accés al mercat de treball de l'alumnat. 

 

Darrera actualització: 06.11.2022 | 19:49