Aquest cap de setmana viu la Castanyada a Tiana

Dimarts, 26 d'octubre de 2021 a les 00:00

Tiana viurà els dies 30 i 31 d’octubre una Castanyada lúdica amb moltes activitats per a tots els públics.

Arrencarà dissabte 30 d’octubre de 9 a 14 h amb la Fira dels dissabtes als carrers del centre, a les 10.30 h començaran els tallers infantils a la plaça de la vila fins a les 13.30 h.

Diumenge 31 serà el torn del Frikibingo a càrrec dels Descorxats de 12 a 15 h. Inscripcions a: www.entrapolis.com/organitzador/ajuntament-de-tianal

Finalment dilluns 1 de novembre arriba la festivitat de Tots Sants, i de 10 a 14 h, la violoncel·lista Mabel Sanz, amenitzarà el matí al cementiri. Mabel Sanz, nascuda a Badalona, comença els seus estudis musicals a l’edat de 10 anys al Conservatori de Badalona amb el professor Mark Friendhoff. Posteriorment segueix els estudis superiors amb el solista Cristoforo Pestalozzi. Va formar part del trio “Argos” durant 6 anys, amb aquesta agrupació de cambra van actuar en diferents festivals i espais.

Col·labora amb prestigioses orquestras catalanes com L’OBC i Orquestra de Gran Teatre del Liceu.

Destaquem que entre 8 i 15 h hi haurà servei especial de connexió amb el cementiri municipal amb parades als següents punts:

  • Pl. Jordana.
  • Pg. De la Vilesa.
  • Avda. Isaac Albéniz.
  • Carrer Edith Llaurador.
  • Cementiri de Tiana.

A més, des de l'Ajuntament informem a la ciutadania que diumenge de 9 a 14 h i dilluns de 9 a 17 h hi haurà servei de treballadors municipals al cementiri per ajudar a les persones que visitin la instal·lació.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 17:14

Imatges

violoncelista