Arriba el T&M Women Market

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 00:00

El 5è Market tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril a l’Espai Tiana Garden Experience, en la seva edició de primavera.

El maig del 2020 en plena pandèmia un grup de 8 dones de Montgat i Tiana, amb molta empenta i ganes de mostrar al món les seves produccions, van crear el T&M i en poques setmanes van organitzar un petit Showroom per unir sinergies i donar a conèixer la feina de cadascuna d’elles. Aquesta primera iniciativa es consolidava el 10 de juliol i la van anomenar T&M Women Summer Market.

Tot i ser poquetes ja des del principi la idea d’aquest grup de dones era consolidar el Market com a punt de trobada periòdic per a l’emprenedoria femenina del territori, créixer, ampliar-lo a més participants i trobar un espai més gran per dur a terme les futures edicions. Una visió de futur que les ha acompanyat des del principi i que s’ha formalitzat a través de la creació d’ADEM (Associació de Dones Emprenedores del Maresme). 

Ara estan organitzant el 5è Market que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril a l’Espai Tiana Garden Experience, en la seva edició de primavera. Un Market que pretén ser un aparador per a dones que volen mostrar els seus projectes artesans i que no tenen un espai on poder-se visualitzar o donar a conèixer. El Market sempre està obert a tota mena de projectes i emprenedores, tant si estan començant, com si estan consolidades, ja que els projectes de vida són importants. 

Cada nova edició els suposa un aprenentatge i millora continues, són moltes hores de feina que no es veuen, trobades per arribar a un consens, debats que ajuden a créixer, moments de nervis, contratemps... però sobretot rialles i bona sintonia entre elles, energia positiva per continuar endavant. 

Darrera actualització: 31.03.2022 | 16:34