Arriba la final del 17è concurs de música jove de Maresmusic 2021

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

El concert de finalistes es realitzarà demà 13 de novembre a Montgat. El jurat ha deliberat i triat els 5 projectes que passen a la fase final, entre ells un grup de Tiana, Gattari.

Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana, arriba a la fase final d’enguany. Després del procés d’inscripció el jurat ha deliberat i dona pas als 5 seleccionats per actuar a la final el proper 13 de novembre a la Sala Pau Casals de Montgat. 

En aquesta final, es recupera el format presencial del 2019 on podrà assistir el públic  i atorgar un dels premis per votació popular.

Tot i les dificultats de la pandèmia, aquest any ha estat un èxit de participació, l’any amb més propostes presentades per a concurs. Amb més presencia digital i reprenent actes presencials. Com les jornades de formació, amb la xerrada sobre serveis de mobilitat internacional impartida pel Consell Comarcal del Maresme. 

S’han presentat 30 projectes de tota la comarca, dels quals 17 han estat validats pels tècnics dels ajuntaments i 5 d’ells passen a la final. 

Es poden escoltar totes les propostes presentades al web de maresmusic: http://maresmusic.cat/projectes-2021/

Tanmateix, és l’any amb més diversificació de municipis del Maresme, els grups presentats enguany representen aquestes poblacions: Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar,  Vilassar de Dalt, Tiana, Montgat, Premià de Mar, Mataró, Canet de Mar, Alella, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Argentona  i Arenys de Mar.

El jurat que ha seleccionat els finalistes són: Tori Sparks (artista americana afincada a Catalunya), Marc Lopez (músic montgatí intèrpret de bandes com Zephyr Bones) i Joan Tarragó (Booker i programador d’Aupamusic).

Els cinc finalistes són

-           Beatneeks (El Masnou)

-           Gattari (Tiana)

-           Nene (Cabrils)

-           Palmera (Vilassar de Mar)

-           Whale Trip (Premià de Mar)

Darrera actualització: 12.11.2021 | 10:32