Avui s'ha reunit el comitè de crisi COVID-19

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 16:00

S'han aprovat mesures de prevenció i s'ha convocat una reunió urgent de l'equip de govern per decidir si cal anul·lar alguns dels actes dels pròxims dies

Avui dilluns 5 de juliol s'ha tornat a reunir el comitè de crisi municipal, presidit per l'alcaldessa Marta Martorell i amb la presència del Primer Tinent d’Alcaldia, Sr. Albert Sales, del Segon Tinent d'Alcaldia, Sr. Jaume Darbra, la regidora amb delegació especial Sra. Marta Guàrdia, la comissionada de l'àrea de Cicles de Vida, Sra. Cristina Hernansáez, l'infermera municipal Sra. Eva Garcia, i l'equip de comunicació format per la Sra. Alicia Aguilera i el Sr. Albert Vico.

  • Índex de risc 2331,24 (altíssim)
  • Edat mitjana: 23 anys
  • RT (velocitat de propagació): 3,21
  • Casos últims 7 dies: 53

El comitè ha analitzat les dades de contagi actualitzades el dia d'avui, unes dades molt i molt preocupants, i ha proposat algunes mesures d'aplicació immediata com realitzar un cribratge a tots els monitors de casals d'estiu que es fan al poble, municipals i privats, de manera imminent. L'alcaldessa ha convocat a l'equip de govern a una reunió urgent la tarda d'avui, on es plantejaran més mesures i on es decidirà, en coordinació amb els equips tècnics municipals, quins dels actes programats per als pròxims dies a Tiana es mantenen i quins es cancel·len per prevenir contagis i un possible rebrot.

També s'ha decidit que el departament de comunicació incrementarà les comunicacions a les xarxes socials, web municipal i als canals de WhatsApp i Telegram municipals, demanant responsabilitat a la població i fent una crida a la prevenció.

En funció de l'evolució de la pandèmia i de les dades al municipi, les reunions d'aquest comitè seran més seguides o menys.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 17:36