Comunicat informatiu de la situació a la Residència i centre de dia Sant Cebrià de Tiana per la pandèmia del COVID-19

Dijous, 2 de d’abril de 2020 a les 00:00

Comunicat informatiu de la situació a la Residència i centre de dia Sant Cebrià de Tiana per la pandèmia del COVID-19

L'empresa gestora ens ha comunicat que actualment hi ha un total de 8 persones del centre aïllades, 4 de les quals han donat positiu de COVID-19 i que una d’elles, donat que presentava símptomes més greus, ha estat traslladada  a la Clínica del Carme de Badalona. La resta, presenten un bon estat general.

Seguint el protocol que marca el Departament de Salut, s’ha avisat al  Servei de Vigilància Epidemiològica de Catalunya per tal que realitzin més proves i prioritzar la recollida de noves mostres entre els residents.

D’altra banda, aquesta mateixa tarda, l’Equip d’Atenció́ Primària ha assumit el control assistencial de la Residència i ha fet una visita a tots els residents. Donada la vulnerabilitat de les persones usuàries, l’Ajuntament ha encarregat a una empresa especialitzada una desinfecció total i urgent de les instal·lacions.

A nivell municipal, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Montgat-Tiana hi ha un total de 61 casos positius confirmats.

Si necessiteu informació sobre l’estat de salut d’algun dels residents podeu trucar al 934 65 24 44.

Recordeu que a fi de poder-vos ajudar i evitar propagar el contagi del virus, demanem que els veïns i veïnes de Tiana afectades pel COVID-19 ens ho facin saber per correu electrònic a tiana.alcaldia@tiana.cat.

Tiana, 2 d’abril de 2020.

Darrera actualització: 02.04.2020 | 20:57