Coneix el Programa 30 Plus

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 00:00

Es posa en marxa la sisena edició del Programa 30 plus, en el marc del qual, el Servei d’Ocupació de Catalunya ofereix una subvenció de fins a 1125.83 € mensuals als contractes d’un mínim de 6 mesos de durada, adreçats a persones desocupades de 30 anys i més, enguany donant prioritat a majors de 45 anys i/o aturats/des de llarga durada que inclou una formació per a la persona contractada . El termini màxim per acollir-se a les subvencions per les empreses finalitzarà l'1 d’abril de 2022.

Quines empreses i entitats poden sol·licitar la subvenció?

  • Empreses i autònoms de tot Catalunya
  • Entitats i institucions sense afany de lucre
  • Entitats locals, organitzacions sindicals i associacions empresarials

Quines persones poden participar del programa?

El programa s’adreça persones en situació d’atur, inscrites al SOC com a demandants d’ocupació, de 30 anys o més tot i que aquest any les bases del Programa sol·liciten que es doni prioritat a les persones majors de 45 anys i/o en situació d'atura de llarga durada.Les persones contractades han de viure a: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt.

Característiques del programa

·       Contracte de treball subvencionat com a mínim de 6 mesos i màxim de 9 mesos; amb un mínim 20h de jornada setmanal.

·       Terminis per iniciar contractació
 

o   per a contractes de 9 mesos, fins al 01/01/2022

o   per a contractes de 6 mesos, fins al 01/04/2022

·       No seran compatibles els contractes d'interinitat, relleu ni substitució de persones treballadores amb reserva de lloc de treball.

·       La retribució ha de ser la corresponent al conveni i a la categoria professional i, en cap cas, inferior al SMI vigent. 

·       L’empresa no pot haver acomiadat a ningú del mateix perfil o categoria professional de forma improcedent o nul o per acomiadament col·lectiu per l’òrgan judicial en els 3 mesos anteriors a la subscripció del contracte ni contractar a una persona que ja hagi treballat anteriorment a l’empresa. Empreses en ERTO, consultar.

·       Una mateixa empresa pot acollir fins a 5 contractes subvencionats.

 Beneficis per a les empreses

·       Preselecció gratuïta de candidatures a càrrec del SLO de Tiana que compleixin els requisits del programa. L’entitat proposarà a l’empresa les persones candidates adequades al perfil sol·licitat, i aquesta en farà la selecció final.

·       Suport en la tramitació de la documentació durant l’execució del programa.

·       Formació gratuïta en competències tècniques (entre 20 i 100h) vinculada al lloc de treball i segons experiència de la persona contractada. 

·       Subvenció corresponent al Salari Mínim Interprofessional de 1.125,83 € a jornada completa durant un període d’entre 6 i 9 mesos. La subvenció serà la proporcional a la jornada i al temps treballat.

Interessats contactar amb blancomg@tiana.cat

Darrera actualització: 30.11.2021 | 15:17

Documentació

pdf guia
2,8MB