Convocatòria dels ajuts per a l'Escola Bressol

Dilluns, 29 d'agost de 2022 a les 00:00

Del 31 d'agost al 14 de setembre de 2022 es poden sol·licitar els ajuts presencial o telemàticament.

S'obre convocatòria d’ajuts municipals per als serveis d’escolarització i/o menjador d’infants matriculats a l’Escola Bressol Municipal de Tiana “El més petit de tots” especialment per a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica. L’objectiu d’aquestes és donar la possibilitat que totes les famílies amb infants de 4 mesos a tres anys puguin escolaritzar els seus fills i filles sense que hi hagin de renunciar per dificultats econòmiques.

Les famílies podran sol·licitar-la a l'Ajuntament de Tiana, del 31 d’agost al 14 de setembre de 2022 amb tota la documentació requerida de manera imprescindible, sol·licitant cita prèvia per la web al següent enllaç https://citaprevia.gestorn.com/tiana, o via telemàtica entrant una instància genèrica la seu electrònica amb la documentació requerida i full de sol·licitud.

És important tenir present que:

  1. NO S’ACCEPTARAN SOL·LICITUDS ENVIADES PER MAIL NOMÉS entrades presencials o telemàtiques.
  2. Llegir-se la convocatòria per conèixer els criteris de barem però per qualsevol dubte us podeu posar en contacte al 617562882. 
  3. En cap cas s’acceptarà cap sol·licitud si no hi ha tota la documentació obligatòria i els criteris específics com nombrosa, monoparental, discapacitat, etc., no es tindran en compte sense acreditacions oficials
Darrera actualització: 02.09.2022 | 19:39