Crònica del ple del mes d'octubre

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 00:00

Ahir dimarts, 5 d'octubre, el consistori va celebrar una nova sessió ordinària.

El consistori de Tiana va celebrar aquest dimarts una nova sessió ordinària de Ple. A l'inici de l'acte, es va fer la presa de possessió́ de la Sra. Montserrat Torres com a regidora de Junts per Catalunya – Tiana, i seguidament es va fer una declaració institucional de rebuig a qualsevol acte de violència.

Durant la sessió, es van aprovar diferents punts de l'ordre del dia per unanimitat, com per exemple el dictamen relatiu a l’aprovació del Reglament de Funcionament i Règim Intern de l’Escola d’Adults TIMO, i també el dictamen relatiu a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Per contra, l’aprovació del Reglament de cessió de materials municipals va comptar amb l’abstensió del grup de Junts per Tiana.

Pel que fa a les mocions, el Grup Municipal d’ERC va presentar-ne una contra el preu de l’electricitat, que es va aprovar tot i els vots en contra del Grup Municipal del PSC; el Grup Municipal del PSC va proposar-ne una altra sobre el suport als damnificats pel volcà a La Palma, amb l’esmena transaccional presentada pel Grup Municipal d’ERC, que es va aprovar amb l’abstenció del Grup de Junts per Catalunya-Tiana; i també es va aprovar la moció a favor de l’equitat i l’accés d’internet dels usuaris i usuàries de la Llar de les persones grans i de la Residència de Tiana, amb l’abstenció del Grup Municipal d’ERC. Aquesta última moció va ser aprovada d'urgència amb els vots a favor del Grup de Junts per Tiana, Grup Municipal del PSC, Grup de Junts per Catalunya-Tiana i l’abstenció del Grup Municipal d’ERC i la regidora no adscrita.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 10:42