Digues la teva en l'elaboració del Pla d'Equipaments de Tiana

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 17:00

L'equip dinamitzador del procés atendrà els vostres dubtes dissabte a partir de les 11:30 h a la Fira dels dissabtes

Al llarg dels pròxims mesos, l'equip d'arqbag cooperativa d'arquitectura, desenvoluparà un procés participatiu per elaborar el Pla d'Equipaments de Tiana amb l'objectiu de crear un full de ruta que permeti a l'Ajuntament desenvolupar unes polítiques i actuacions amb relació als equipaments municipals des d'una perspectiva participativa i inclusiva.

Per fer-ho, es duran a terme diferents tipus d'activitats: a banda de treballar amb les entitats municipals, es demana la col·laboració del conjunt dels veïns i veïnes del poble per a obtenir una visió el més complet i transversal possible sobre la situació actual dels equipaments a la nostra vila.

Per poder participar, només cal que respongueu a l'enquesta que trobareu aquí: https://bit.ly/3cryZl9 i respondre al formulari. Si no teniu la possibilitat de fer-ho de manera autònoma, dissabte 12 de juny a les 11:30 h a l'Avinguda Isaac Albéniz, en una paradeta de la Fira dels dissabtes i de 17 a 19 h als jardins de la Biblioteca Can Baratau, l'equip dinamitzador d'aquest procés participatiu posarà a disposició de les veïnes i veïns, un punt participatiu on rebreu l'assistència tècnica que necessiteu.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Darrera actualització: 11.06.2021 | 10:59