Duo Dance Montgat-Tiana participa en el campionat d'Espanya de FitKid

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 11:35

Els dies 22 i 23 de maig al pavelló de la Vall d´Hebron

Els dies 22 i 23 de maig, el pavelló de la Vall d'Hebron acollirà el campionat de FitKid Espanya. La federació ha apostat per una gran competició presencial, respectant totes les mesures excepcionals per la Covid-19

1059 ballarins vinguts d'arreu de Catalunya, Alacant, Bilbao, Madrid, Màlaga i València, formen part d'aquest gran esdeveniment, creat amb molta il·lusió, rere un any de pandèmia on els ballarins i ballarines, però van poder gaudir d´una gran competició on-line el mes de Desembre. Dissabte és realitzen les modalitats de fitkid i danses urbanes, diumenge les modalitats de fantasia, dance show i premium, en les especialitats individual, duos, grups, equips i produccions.

Tota la competició es podrà seguir en streaming per la pàgina oficial de la Federació www.fitkid.org.

El centre d'entrenaments Duo Dance compta amb 108 competidors i competidores de Tiana i Montgat als que els uneix la mateixa passió, la dansa. Els que es classifiquin en aquesta competició seran representants d'Espanya per a la pròxima competició del món, organitzada per la IDF WCH.  Aquest mundial donat la gran afluència de ballarins i ballarines s'iniciarà a finals de juny i finalitzarà al mes d'octubre.

Tota la informació d'aquest cap de setmana i les properes competicions a:

@fitkid.org1, facebook / FitKid Españab@duodancemontgat, facebook/duo dance montgat

Darrera actualització: 20.05.2021 | 11:50