El camí dels infants ja és una realitat! Ja es pinten els recorreguts marcats.

Dijous, 17 de de març de 2022 a les 11:00

El camí dels infants és una demanda del Consell d’Infants de Tiana per convertir el poble en un espai segur pensat a partir de les necessitats dels nens i nenes

Un recorregut més segur, més inclusiu i més accessible per a tothom, i especialment per nens, nenes i joves de la vila.

El traçat del Camí dels Infants ja és una realitat. L’Ajuntament de Tiana ha iniciat, avui dijous 17 de març, a marcar a través de pintura a la calçada, l’espai que han identificat els alumnes de 5è i 6è dels centres educatius locals com prioritaris en el seu dia a dia amb l’objectiu de construir una vila més amable, més saludable, més segura, més inclusiva i més accessible per a tothom, i especialment per als infants. Aquesta senyalització horitzontal permetrà potenciar visualment l’espai i el seu ús.

L’objectiu és promoure la pacificació del trànsit i la conscienciació mediambiental, fomentant la disminució el nombre de trasllats en cotxe a l’escola i altres equipaments. A més, aquesta iniciativa no només busca convertir Tiana en un poble més sostenible i amable amb el medi ambient, també busca que els trasllats a peu millorin la salut de la ciutadania i potenciïn la cohesió social, el comerç i l'economia local.

Darrera actualització: 17.03.2022 | 17:18

Imatges

Camí dels infants