El centre de dia suspèn el servei per Covid-19

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 00:00

5 de les 8 persones usuàries han donat positiu i es troben a casa fent aïllament; a la residència hi ha hagut dos casos.

El centre de dia ha hagut de suspendre la seva activitat fins el proper dimarts 31 de maig (dia previst de reobertura), a causa del resultat positiu per Covid-19 de 5 de les seves 8 persones usuàries, que estan a casa sense simptomatologia greu. Des del moment de la notificació dels resultats ja es va posar en marxa el protocol establert davant un possible brot i es va fer una primera prova PCR a totes les persones de la residència i centre de dia. 

En el cas de la residència, 2 persones usuàries han donat positiu. Els familiars de les persones usuàries de la residència podran seguir fent visites, demanant cita prèvia.

Totes les persones que han donat positiu presenten simptomatologia lleu i s'estan seguint tots els protocols. S'està a l'espera d'una segona prova, demà divendres 27 de maig; i una tercera el dilluns 30 de maig per assegurar totalment el control de la situació.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 11:19