El Delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Tiana

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 00:00

La trobada va servir per compartir agendes de treball en temes que són prioritat pel govern municipal

Ahir matí, 28 de setembre de 2021, l'alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, va rebre, a l'edifici consistorial, al delegat del Govern a Barcelona, Antoni Morral i Berenguer.

La visita es va iniciar amb un breu acte institucional en el qual el delegat ha signat al Llibre l'Honor de l'Ajuntament. Després de l'acte, l'alcaldessa i el delegat es van reunir per tractar diversos temes d'interès per a la vila i mostrar el suport institucional, per part de Delegació de Govern, després dels aldarulls de Festa Major. 

La reunió va servir per traçar línies de treball a la problemàtica estructural dels botellots i punts de delinqüència entre els joves i el sentiment de frustració i de no pertinença d’aquests fruit, en gran part, de la crisi de la COVID. Ambdues parts van estar d’acord que cal que aquestes línies de treball siguin transversals amb la col·laboració de tots els actors del sistema implicats per aconseguir una diagnosi que representarà el punt de partida a futures actuacions. 

Una trobada que forma part del programa de treball del delegat per conèixer directament l’actualitat territorial de la demarcació de Barcelona, i en concret de Tiana.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 09:37