El Parc de Nadal es reformula per tal de garantir la seguretat 

Divendres, 24 de desembre de 2021 a les 00:00

Atesa l’actual situació sanitària i davant l’augment de la incidència de casos de covid-19, l’Ajuntament de Tiana informa que el Parc de Nadal que s’havia de fer a la Sala Albéniz del dia 27 al 30 de desembre es reformula per augmentar les mesures i garanties de seguretat per a la salut de les persones. 

Només es portaran a terme les activitats programades a les tardes, i no els taller dels matins, per tal que siguin activitats estàtiques, sense intercanvi de material entre la mainada. Els grups d’activitats seran amb aforament limitat i seguint les pautes recomanades per la Generalitat de Catalunya per garantir la seguretat del públic que hi assisteixi. 

Això si, les persones que vulguin assistir hauran de reservar gratuïtament a través del següent enllaç: https://www.entrapolis.com/organitzador/ajuntament-de-tiana. L’aforament serà limitat. 

Malgrat les dificultats i l’excepcionalitat de la situació, que obliga a adaptar-se a les circumstàncies en cada moment, es continuarà treballant per oferir a la ciutadania, sobre tot als més petits, el millor programa de Nadal possible. 

Darrera actualització: 24.12.2021 | 11:23