En marxa la creació de la web d’artistes i emprenedors/es, un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 00:00

El passat mes de març es va tancar la primera edició dels pressupostos participatius de Tiana. Arrel d’aquest procés 4 projectes es faran realitat els pròxims mesos gràcies al vot dels tianencs i les tianenques. 

Un d’aquests projectes sorgeix arran de la proposta de dues vilatanes que van creure necessari apostar per la necessitat de realçar als/les artistes i emprenedors/es del municipi. Les propostes “Tiana amb els emprenedors” i “Tiana amb els artistes” van tenir molt suport entre els participants al procés i, finalment, van resultar ser dues de les iniciatives guanyadores

Després del treball conjunt amb els/les tècnics/ques municipals es va concloure que una manera de donar a conèixer aquests dos sectors podia ser la creació d’una web conjunta on tots i totes poguessin presentar-s’hi i visibilitzar la feina que fan. 

Des de l’Ajuntament estem treballant en la creació d’aquesta web i demanem a tots aquells/es que hi vulguin ser inclosos/es, que enviïn un correu electrònic a blancomg@tiana.cat abans del 20 de novembre perquè se’ls indiqui la informació que necessitem per donar contingut a la web i fer-la pública.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 17:20