Èxit de participació en la 3a Aquatrail solidària de l'escola de triatló FES TRI TIANA

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest passat diumenge 5 de setembre, l’entitat local Aquatrail va organitzar el C.E. FES TRI TIANA amb el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana de Triatló. L’activitat va comptar amb prop de 90 persones, que ja havien esgotat les inscripcions en menys d’un mes. 

Tiana va poder gaudir d’una jornada esportiva i solidària on els nens i nenes van ser els protagonistes, no va haver competitivitat i tots i totes van ser els guanyadors. A l’arribada s’entregava a tots els participants una ampolla d’aigua, un plàtan i una petita planta donada per Cultius Tiana. 

Tot els diners recaptats a través dels dorsals van ser donats a l’associació que tracta les malalties de Rett. El síndrome de Rett (RTT) és un trastorn del sistema nerviós que afecta el desenvolupament dels infants, sobretot les habilitats de llenguatge i l'ús de les mans, entre d’altres. Les últimes participants de l’Aquatrail van ser dues persones afectades d’aquesta malaltia que van poder finalitzar la cursa amb els seus acompanyants. 

L’organització va fer una valoració molt positiva de l’acte i un elogi per tots els clubs participants. Un aquatrial que es neda en piscina i es corre a la muntanya, cosa que segons l’organització valoren molt les persones participants i que ha anat creixent molt amb el boca a boca malgrat els tres anys que porta celebrant-se, a excepció de l’any anterior. 

També han volgut destacar i agrair tota la participació de les persones voluntàries i de la implicació del dissenyador Jordi Santamaria que va fer el cartell i els casquets de bany pels participants, alhora del poliesportiu Duet Esport Tiana qui va cedir les corxeres i tot el material. 

Darrera actualització: 08.09.2021 | 17:10