La Biblioteca i l’Institut de Tiana s’uneixen per promoure la lectura entre els joves

Diumenge, 1 de gener de 2023 a les 00:00

Coincidint amb l’inici de curs, durant els mesos de setembre a desembre, l’Institut de Tiana i la Biblioteca s’alien per fomentar la lectura entre els estudiants i donar a conèixer el fons i els serveis de la biblioteca. Durant aquests tres mesos tots els alumnes de l’Institut visiten la biblioteca o reben a classe la visita del personal de la biblioteca. 

Als grups de primer se’ls expliquen tots els serveis que els ofereix la biblioteca i aprenen a fer cerques al catàleg. Amb els de segon el personal de la biblioteca visita la seva classe aprofitant que tenen una estona de lectura diària. Durant la visita el personal de la biblioteca presenta als estudiants un munt de llibres que puguin despertar el seu interès, siguin novel·les, còmics, revistes, llibres de coneixements, biografies, etc... Els alumnes de tercer aprenen a identificar i detectar notícies falses. I finalment, a quart, reben suport per fer el treball de recerca. 

Amb aquestes visites, la Biblioteca i el seu personal es volen fer presents i acompanyar als estudiants per tal que aprofitin tots els recursos que els hi ofereix la Biblioteca al llarg de la seva etapa educativa. 

Darrera actualització: 22.09.2022 | 09:03