La Llar de Persones Grans prepara un Sant Jordi especial

Dilluns, 4 de d’abril de 2022 a les 00:00

El mateix dissabte 23 d’abril a la tarda es faran diferents actes, com el lliurament de premis del 8è certamen literari, la lectura dels treballs guanyadors o el concert de piano de Jordi Vidiella.

La Llar de Persones Grans de Tiana està preparant una Diada de Sant Jordi molt especial. Després de dos anys amb restriccions per la pandèmia, enguany se celebrarà amb més ganes i il·lusió que mai. Per aquest motiu, s’han organitzat diverses activitats per aquell mateix dissabte, 23 d’abril, a la tarda.

A partir de les 5, es farà el lliurament de premis del 8è certamen literari. Es donaran dos premis i un accèssit per cadascuna de les dues categories (poesia i prosa). Els primers premis consistiran en un dinar per a dues persones i un lot de llibres; els segons premis, en un aperitiu per a dues persones, a més del lot de llibres; i, finalment, l’accèssit serà un lot de llibres.

A més del lliurament, també es farà una lectura dels textos guanyadors, un petit concert de piano a càrrec de Jordi Vidiella, i un berenar acompanyat d’una copa de cava.

L’activitat serà gratuïta, però cal inscripció prèvia a la Llar de Persones Grans. Es pot fer presencialment o per telèfon, al 934 652 945, de 10 a 13 h i de 16 a 20 hores.

Darrera actualització: 04.04.2022 | 18:54

Imatges

Certamen literari