La parella del CP Tiana de dansa júnior, subcampiona d'Espanya de patinatge

Diumenge, 16 de maig de 2021 a les 11:15

L’Àger Campmajó i l’Ariadna Vega han aconseguit el segon lloc amb la coreografia de la cançó “Per què he plorat?” del musical "Mar i Cel", de Dagoll Dagom

Actualització: la parella tianenca formada per l'Àger Campmajó i l’Ariadna Vega del Club Patinatge Tiana s'ha proclamat subcampiona d'Espanya de dansa júnior a Valladolid. Moltes felicitats per aquest meravellós resultat i per portar el nom de Tiana i de l'esport tianenc arreu. Orgullosos de vosaltres!

Aquest cap de setmana tindrem representació tianenca al Campionat d'Espanya de patinatge de parelles que se celebra a Valladolid. El Club Patinatge Tiana, amb la seva parella de dansa júnior, formada per l’Àger Campmajó i l’Ariadna Vega, participen els pròxims 14 i 15 de maig en la màxima competició estatal que se celebrarà a la localitat de Cigales, a Valladolid. Serà un campionat atípic i envoltat de restriccions, però en el moment de sortir a pista, segur que els nostres esportistes només pensaran en els patins, la música i l'emoció de patinar.

L’Ariadna i l'Àger defensaran dues coreografies que porten treballant dos anys: per una banda una samba, al ritme de la música de Gloria Estefan i uns passos ben animats que esperem que facin moure el cos i l’ànima de tots els que els veuran. I de l'altra, el seu plat fort: un dels musicals més importants de la cultura catalana, Mar i Cel, de Dagoll Dagom i el seu “Per què he plorat?”. Amb aquesta coreografia van aconseguir emocionar als assistents a l'últim Campionat de Catalunya de parelles de fa tot just unes setmanes.

Tots dos han participat a les tecnificacions organitzades per la Federació Catalana de Patinatge i el programa de l’Alt Rendiment Català amb tècnics i jutges de renom ajudant-los a créixer.

Ha estat una temporada molt dificil i complicada per a tots, i sobretot per a ells, però com l'au fènix resorgiran de les seves cendres i brillaran més que mai demostrant la seva feina, perseverança, lluita i sacrifici. 

Àger i Ariadna, us desitgem tota la sort del món i passi el que passi, n'estem molt orgullosos de vosaltres i de que porteu el nom de Tiana arreu.

Es podrà visionar el campionat aquí: http://feptv.es

Darrera actualització: 16.05.2021 | 11:37