La Residència i Centre de Dia Sant Cebrià de Tiana continua sent centre lliure de COVID-19

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 14:05

S’està treballant perquè en breu els familiars puguin tornar a visitar als residents

El dia 4 de novembre de 2020 el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va realitzar proves PCR a 52 treballadores i treballadors de la Residència i Centre de Dia Sant Cebrià de Tiana. Davant l’alerta d’un cas positiu de COVID-19 d’un dels treballadors, s’han fet proves PCR a tots els residents que han estat en contacte amb ell. Concretament, s’han realitzat les proves als 26 residents de la planta UVA (Unitat Verge de l’Alegria) i tots han tingut un resultat negatiu.

El personal de la Residència, encapçalats per l’interventor municipal Luis Gutiérrez, treballen perquè les famílies puguin tornar a visitar als residents després d’aquests dies que han estat aturades. Els familiars fins ara han pogut comunicar-se amb els residents a través de videoconferències i han estat informats per la direcció de la Residència.

Una vegada més, us recordem que l'Ajuntament de Tiana posa a la vostra disposició el correu electrònic tiana.alcaldia@tiana.cat a fi d'ajudar-vos en qualsevol dubte que existeixi, sens perjudici de les limitacions que puguin existir derivades de l'eventual inici d'una investigació i del seu caràcter reservat respecte als temes relacionats amb la Residència i Centre de Dia Sant Cebrià de Tiana.

Tiana, 11 de novembre de 2020

Darrera actualització: 11.11.2020 | 14:33