La Residència i Centre de Dia Sant Cebrià de Tiana passa a ser residència vermella després de detectar 2 positiu de COVID-19

Dissabte, 8 de gener de 2022 a les 09:00

S'ha detectat 2 usuaris positius en el control del dia 05.01.2022. Els efectes de la sisena onada de pandèmia per desgràcia arriben a la residència en aquestes dates post festes de Nadal. 

Des d'avui dissabte 8 de gener, la Residència i Centre de Dia Sant Cebrià de Tiana passa a ser centre classificat vermell després de detectar dos residents positius, ambdos asimptomàtics, en la PCR realitzada el passat dia 5 de gener. Fins a nou avís queden suspeses les visites dels familiars, les sortides dels residents i el centre de dia queda tancat en aplicació dels protocols d’actuació de residència vermella definits pel Departament de Salut i Drets Socials de Catalunya.

En breu es tornaran a fer proves PCR, en concret el 4t i el 10è dia, a les persones usuàries per fer seguiment de la situació. Pel que fa als treballadors es realitza un PCR setmanal aquells que tenen pauta completa i 3 a la setmana aquells que no tenen pauta coompleta. Estarem a l’espera que els nous resultats puguin permetre reobrir les visites, tot i així, com sempre s’ha fet es faran trucades i videotrucades per mantenir el contacte d’usuaris i familiars.

Remarcar que prèviament aquesta detecció, aquest dilluns dia 10 de gener estava convocada la Comissió de Seguiment i el dimarts 11 de gener, reunió amb les famílies dels residents, convocatòries que serviran per exposar tota la informació actualitzada a afectats. 

Darrera actualització: 08.01.2022 | 14:46