La RFEF abona la subvenció atorgada el 2019 per la renovació del camp de futbol

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 00:00

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha atorgat un import de 49.177,18€ a l’Ajuntament per la renovació i instal·lació de la gespa artificial, així com elements complementaris.

L’Ajuntament de Tiana ja ha rebut l’atorgament de la subvenció que s’estableix a la resolució de 14 de novembre de 2019, de la Presidència del Consejo Superior de Deportes del Ministerio de Cultura y Deporte, per la qual es convoquen ajuts a les corporacions locals l’any 2019 per a l’execució d’infraestructures esportives i dotació d’equipaments esportius per a camps de  futbol, (BOE 20 de novembre de 2019) la inclusió de la renovació i instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol municipal i altres elements complementaris de la instal·lació.

Les actuacions de millora del camp de futbol es van dur a terme durant la setmana santa de l’any 2020 i van consistir en les feines següents:

  • Substitució de la gespa artificial instal·lada l’any 2008.
  • Subministrament i instal·lació d’una barana d’acer galvanitzat que complementarà la barana ja existent per tal de tancar el perímetre de  la zona de joc .
  • Subministrament  i  instal·lació  d’un  canal  de  drenatge perimetral per tal de millorar la recollida d’aigua existent.
  • Subministrament i instal·lació de 200 seients per les grades del camp de futbol.
  • Subministrament i instal·lació d’una caseta d’acer galvanitzat amb portes i reixes de ventilació per guardar bombones de gas
  • Modificació i elevació dels canons de reg aconseguint que el reg es faci des d’una alçada (>2,2m) per evitar el perill pels usuaris i augmentar l’eficàcia del sistema de reg amb un major abast a cada canó. Aquests canons modificats aniran dotats de protecció d’espuma per a evitar danys en possibles lesions durant  la pràctica esportiva.

Els treballs van tenir un cost total de 240.000€ (IVA inclòs) i l’import subvencionat per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha estat de 49.177,18€.

Darrera actualització: 21.09.2021 | 12:10