L’activació dels serveis de telefonia mòbil 4G i 5G a la vila millorarà la cobertura i la velocitat

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 17:00

Aquesta prestació pot comportar algunes interferències a la senyal de TV i per solucionar-les es pot trucar gratuïtament al 900 833 999

Les operadores de telefonia mòbil activaran en els propers dies a Tiana els serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà als veïns i veïnes de la vila gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica. 

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT de televisió dels usuaris de Tiana, pel fet que s'utilitzava anteriorment per al servei de televisió.

Per a solucionar aquestes afectacions, en cas d'arribar a produir-se, els operadors mòbils han confiat en l'empresa, Llega700, per a resoldre qualsevol tipus de problema o interferència que pugui produir-se a qualsevol usuari o usuària de TDT i en qualsevol punt de la vila que es vegi afectat per aquest motiu. 

Amb tal fi, s'ha habilitat un telèfon d'atenció gratuït al qual poden recórrer tots els usuaris que necessitin sol·licitar l'actuació en les seves instal·lacions per a la solució de les afectacions i, d'aquesta manera, que pugui restablir-se el servei TDT amb total normalitat.

A aquest efecte, informar a tots els veïns i veïnes que el número d'atenció gratuït per als ciutadans és el següent: 900 833 999

Més informació a la pàgina web www.llega700.es

Darrera actualització: 07.11.2022 | 17:07