L’agenda de l’Alcaldessa, avui dijous 13 de gener

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 00:00

L’agenda de l’Alcaldessa, Sra.  Marta Martorell, recull la informació de la seva activitat pública diària amb l’exclusió dels límits recollits en la Llei de Transparència (protecció de dades, seguretat...).

Així, avui dijous 13 de gener l’Alcaldessa té la següent agenda:

A les 8.30, reunió de comunicació, per marcar l'actualitat, l'estratègia i el temps comunicatiu de l'actualitat muncipal.

A les 10 h, reunió amb l'empresa ADAI, especialitzada en l'elaboració de vídeos d'aprenentatge i xerrades per augmentar la capacitat dels usuaris en l'àmbit de l'educació.

A les 11 h Roda de premsa del Festival Tiana Negra, roda de premsa de presentació del festival literari que se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de gener. Més informació AQUÍ.

A les 12 h reunió de cultura. Reunió amb l'àrea de cultura per organitzar les activitats culturals properes al municipi, en especial el Festival de Tiana Negra.

A les 15.30 h reunió Consell Assessor Territorial. Reunió de seguiment transversal amb tots els actors de l'àrea de l'actualitat, fent un seguiment de la pandèmia i les mesures i els seus efectes. 

A les 17 h, Junta de Portaveus. La junta de portaveus tractarà, entre les diferents forces polítiques representades a Tiana, l'actualitat de la residència.

A les 17.30 h Reunió amb l'oposició. Reunió transversal per fer el seguiment de temàtiques d'actualitat com PGM, Casa de la Palmera, Casal, Residència, proposta de calendari de pressupost municipal i Ordenança de terrasses.

Darrera actualització: 14.01.2022 | 09:27