L’agenda de l’Alcaldessa, avui dimecres 12 de gener

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 00:00

L’agenda de l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, recull la informació de la seva activitat pública diària amb l’exclusió dels límits recollits en la Llei de Transparència (protecció de dades, seguretat...).

Així, avui dimecres 12 de gener l’alcaldessa té la següent agenda:

A les 11 h, Junta de Govern Local. Les sessions se celebren ordinàriament cada dimecres, i l'alcaldessa pot convocar sessions extraordinàries que entengui necessàries. L'ordre del dia de la junta de govern local és elaborat per l'alcaldessa a partir de les propostes dels regidors, entitats ciutadanes i actualitat local.

A les 12 h, Reunió tècnica de participació ciutadana, reunió tècnica per gestionar i dissenyar els diversos tràmits participatius endegats al municpi.

A les 12.30 h, obertura del sobre B de la licitació de les Lleres de la Riera de Tiana. Podeu trobar més informació d'aquest procediment AQUÍ.

A les 13 h, reunió de via pública, per tractar els assumptes relacionats amb via pública del municipi amb l'objectiu de facilitar la cohesió i la convivència entre tots els veïns i veïnes de Tiana.

Darrera actualització: 13.01.2022 | 09:46