L’Ajuntament adverteix de la falta d’efectius policials als municipis petits com Tiana per fer front als botellots de Nadal

Dissabte, 25 de desembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Tiana és un dels municipis de menys de 10.000 habitants de l’àrea metropolitana en el que la Generalitat no ha previst aplicar-hi el del toc de queda nocturn durant les festes de Nadal. L’alcaldessa Marta Martorell, ha advertit, en el marc de la reunió del comitè tècnic de Crisi Covid local, que “el fenomen botellot es pot incrementar als municipis petits com Tiana per la proximitat amb les localitats que tenen toc de queda i on no s’hi podrà sortir de nit”. 

Per Marta Martorell, “els municipis petits tenim un handicap important, i és que no tenim tants efectius policials com els grans, és a dir, no tenim efectius suficients per poder fer front a l’oferta i demanda tan gran que podrà haver-hi durant les festes, de ciutadans que vindran cap aquí”. 

Aquesta és una queixa que la responsable municipal de Tiana, junt amb d’altres municipis en situació semblant, ja ha traslladat al Govern de la Generalitat durant les reunions mantingudes amb els alcaldes per l’aplicació de les noves mesures del PROCICAT per la crisi de la Covid.

Darrera actualització: 25.12.2021 | 10:32