L'Ajuntament de Tiana condemna els aldarulls d'aquesta matinada a Tiana

Diumenge, 19 de setembre de 2021 a les 00:00

La Corporació municipal de Tiana condemna els fets ocorreguts la passada nit durant el darrer acte de Festa Major de la jornada. El resultat del comportament vandàlic i incívic d'una minoria de gent ha ofert una imatge que no representa els tianencs i tianenques. Reiterem tot el nostre suport a la Policia Local de Tiana i als agents que es van desplaçar des de Montgat, així com al cos de Mossos d'Esquadra i a tots els treballadors municipals.

Expressem la nostra condemna de totes les manifestacions de la violència i lamentem que la Festa Major que és un espai de gaudi, de convivència i de tolerància, es vegi afectada per aquests fets.

Malauradament, ens trobem que fets com els d'ahir no són fets aïllats sinó episodis que s'estan produint arreu del territori. Convidem el jovent i tots els tianencs i tianenques a seguir gaudint de la festa major i de l'espai públic amb el civisme i el respecte que caracteritzen el dia a dia del municipi.

Per part de l'Ajuntament seguirem com fins ara aplicant els protocols de seguretat pública i seguretat sanitària en plena col·laboració amb els Departaments de Govern. I seguirem en plena col·laboració amb els cossos de seguretat per garantir la convivència i la seguretat a Tiana.

Darrera actualització: 19.09.2021 | 15:44