L’Ajuntament de Tiana posa en marxa una aplicació mòbil de seguretat ciutadana

Dimarts, 15 de de març de 2022 a les 09:00

Permet una comunicació immediata i àgil entre els veïns de Tiana i els cossos de seguretat

Els veïns i veïnes de Tiana ja poden descarregar l’app M7 Citizen Security Tiana que els permetrà connectar de manera ràpida i senzilla amb la Policia Local. Amb aquesta aplicació només calen 2 clics per tenir una comunicació directa amb la Policia Local o qualsevol dels altres cossos de seguretat. Els grans valors de l’aplicació M7 Citizen Security Tiana són la immediatesa i facilitat que proporcionen a l’usuari. Davant d’una emergència, siguem persones joves o grans, el temps de reacció és vital, i de vegades no atinem a marcar el telèfon adequat, i el temps que perdem en trobar l’interlocutor correcte pot ser crucial per a una feliç resolució de la incidència.

En cas d’emergència, els usuaris podran trucar directament a la Policia Local sense necessitat de marcar cap número de telèfon o enviar un missatge que els geolocalitzarà i que arribarà en 10 segons a la Policia Local. Aquests missatges d’emergència poden ser de 4 tipus: emergència mèdica, incendi o accident, robatori o amenaça i assetjament.

Amb l’aplicació M7 Citizen Security Tiana, els veïns i les veïnes de Tiana també rebran alertes amb informació d’interès sobre el municipi que s’enviaran des de la Policia Local i des del Departament de Comunicació del consistori.

Malgrat que l’Ajuntament de Tiana compta des del mes de juliol de l’any 2019  amb un servei d’atenció per WhatsApp (600 00 22 33) que funciona 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, i que ha rebut fins al moment més de 24.000 missatges, des de l’app M7 Citizen Security Tiana també es podran comunicar incidències amb la seva descripció, geolocalització i una imatge o arxiu per documentar-la.

El registre a l’aplicació és ràpid i senzill, té un funcionament molt intuïtiu i està disponible per als sistemes operatius d’Android i iOS.

Android: http://bit.ly/M7TianaAndroid
iOS: http://bit.ly/M7TianaiOS

Darrera actualització: 15.03.2022 | 08:52