L’Ajuntament executarà un pla de manteniment a l’Escola Tiziana per millorar les instal·lacions

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Tiana s’ha compromès el passat divendres 25 d’octubre, en el marc de la darrera reunió tècnica amb la direcció del centre, a elaborar un pla de manteniment per adequar el centre educatiu. 

En la reunió es va acordar que l’escola inventariarà les actuacions de manteniment necessàries per garantir el bon funcionament del centre i les traslladarà a l’Ajuntament per tal que estableixi un pla de treball i les calendaritzi. Paral·lelament, l’Ajuntament es compromet a buscar els recursos econòmics per poder contractar un assessor extern, arquitecte o aparellador, que pugui elaborar una consultoria de l’estat de l’edifici i de les actuacions necessàries de manteniment en un període d’uns 10 anys. 

L’escola Tiziana necessita actuacions de millora. La comunitat educativa del centre fa temps que ho reclama. Ara posem fil a l’agulla a aquestes demandes i, en els propers mesos, durem a terme, el projecte per enumerar les actuacions a realitzar en els propers anys, declara l’alcaldessa Marta Martorell

Darrera actualització: 04.11.2021 | 15:19