L'alumnat de l'Institut Tiana organitza el gran recapte solidari de productes d'higiene personal i neteja de la llar per a col·laborar amb Tiana Solidària

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 14:10

La iniciativa està emmarcada dins els projectes d'aprenentatge i servei a la comunitat

Els projectes d'aprenentatge i servei a la comunitat que porten a terme els joves estudiants de l’institut de Tiana han preparat cinc modalitats i una d’elles és solidària. L’objectiu és recaptar i  aconseguir productes d’higiene diària per a les famílies de Tiana que es troben en situació de vulnerabilitat.

Aquesta proposta educativa combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte on els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo. En l’APS es fonen intencionalitat pedagògica i intencionalitat solidària. És una proposta innovadora que parteix d’elements tan coneguts com el servei voluntari a la comunitat i l’adquisició d’aprenentatges. Així doncs parlem d’un projecte educatiu amb utilitat social que fomenta la millora del servei a la comunitat i guanya en qualitat i en acció ciutadana.

La seva finalitat és promoure l’estudi, la difusió, la formació, el desenvolupament d’experiències d’aprenentatge servei i la creació de xarxes territorials que facilitin el seu arrelament local, així com la seva continuïtat i sostenibilitat. Enguany, des de l’optativa d’emprenedoria s’organitza una campanya de recapte de productes higiènics. Els 22 alumnes involucrats en el projecte en col·laboració de l'Ajuntament han dissenyat un logo i una campanya de màrqueting per portar a terme al municipi. Juntament amb  la responsable de Tiana Solidària, Elisenda Porta, s'han establert diferents dies de recollida: 19, 20 i 21 de maig de 16.30 h a 18.30 h als següents punts de recaptació:

- Supermetcat CONDIS, Av. Isaac Albéniz

- Supermercat CONDIS, Plaça Salvador Espriu (Ciutadella)

-  Plaça de la Vila

L'emmagatzematge de tots els productes recollits es farà a l'edifici de la Catequística.

Darrera actualització: 18.05.2021 | 11:00