Licitació del servei de bar de la piscina municipal d'estiu

Diumenge, 8 de de maig de 2022 a les 00:00

Fins al pròxim 18 de maig, ja es poden presentar les propostes per gestionar l'explotació del bar de la piscina d'estiu aquesta temporada 2022. Clica aquí per tenir tota la informació i presentar la teva proposta.

L'objecte del contracte és l'adjudicació de l'explotació del bar de la piscina municipal d'estiu situada al costat del pavelló esportiu durant la temporada d'estiu 2022.

El servei inclou l’atenció dels serveis de bar en el local destinat a aquest ús i la terrassa adjunta. Es podran realitzar serveis fora d’aquest àmbit amb autorització de l’ajuntament i donant compliment al conjunt de normes d’ús de cada espai municipal. Tanmateix, l'autorització quedarà supeditada al compliment de les condicions sanitàries que es puguin imposar amb motiu de la situació de pandèmia ocasionada per la COVID-19.

El contracte té vinculada la seva durada a l’obertura de la piscina municipal d’estiu sense perjudici que s’autoritzi l’ús per a les setmanes anteriors i posteriors per tal d’organitzar el servei i desmuntar tot allò que sigui necessari un cop finalitzat el mateix.  

Trobareu tota la documentació per presentar la vostra oferta i com fer-ho aquí.

Darrera actualització: 08.05.2022 | 22:06