Mobilitat i serveis durant la festa Major 2022

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 15:00

Descobreix les afectacions de mobilitat i de transport públic que hi haurà a partir del dijous 16 de setembre amb motius de la celebració de Festa Major.

Bus Nit

El servei del bus, línia N9, durant el cap de setmana de la festa major, a patir de les 23 hores, finalitzarà el seu recorregut a la Creu del Terme a l’entrada del municipi. Tot i així, en aquell punt hi haurà un servei de taxi gratuït que portarà als veïns i veïnes que així ho sol·licitin a qualsevol punt de Tiana, dins d'un recorregut circular.

S’afegeix una línia especial de 5 a 8 h de la matinada de diumenge, que recuperarà les estacions habituals de la línia N9, per donar sortida aquella gent que hagi passat la nit a la nostra població.

Afectacions de mobilitat

Canvis, alteracions i variacions que es poden produir en el trànsit i la mobilitat amb motiu de la Festa Major de Tiana.

Algunes de les activitats organitzades durant la festa major tenen afectacions en la mobilitat de la vila, molts ells de forma puntual. Podeu consultar les afectacions de mobilitat en aquest espai:

A part recordar que la festa és viure el carrer, per tant s’anima a tots els veïns i veïnes de Tiana a caminar pels carrers i places de la vila, saludar a veïns i amics. Viu la vila al carrer. 

Zona de serveis i Tiana Market

A part en aquests dos mapes trobeu la informació referent a la zona del Parc de l'Antic Camp de Futobl i el Tiana Market.

 

Dispositiu de seguretat

A més, l'Ajuntament de Tiana reforçarà la seguretat durant aquests dies amb un dispositiu conjunt entre la Policia Local de Tianala Policia Local de Montgat i els Mossos d'Esquadra per garantir unes festes segures. El dispositiu s'activarà el dijous 15 de setembre, dia del pregó de Festa Major, i s'allargarà fins al diumenge, 18 de setembre després del castell de focs.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 15:00