PISCINA D’ESTIU MUNICIPAL 2021: Compra d'abonaments i horaris

Dijous, 13 de maig de 2021 a les 11:37

Els veïns i veïnes de Tiana  podran comprar els abonaments per a la piscina municipal a partir del dimarts 18 de maig. Pel que fa als empadronats a Montgat, l’inici de la compra serà el 2 de juny

Els veïns i veïnes de Tiana  podran comprar els abonaments per a la piscina municipal a partir del dimarts 18 de maig. Pel que fa als empadronats a Montgat, l’inici de la compra serà el 2 de juny. La compra d’abonaments i entrades es farà online mitjançant la plataforma: https://tiana.reservaplay.cat/view/reserves/actividades

Aquelles persones exentes de pagament (menors de 6 anys, pensionistes i persones amb discapacitat) també hauran d’entrar a la plataforma per fer-se amb l’abonament i/o entrades.

COMPRA d’abonaments i entrades NOMÉS ONLINE: tant si l’abonament es paga com si és gratuït només es podrà comprar online.
 
ABONAMENTS I ENTRADES GRATUITS: els abonaments no s'activaran fins que no es presenti físicament a la mateixa recepció de la piscina el justificant d’excepció de pagament (menors de 6 anys, jubilats i discapacitats).
 
CARNET VIRTUAL: Des de l’aplicació mòbil ReservaPlay es podrà accedir a la piscina; en aquesta mateixa aplicació hi haurà disponible un botó d’entrada piscina i un botó de sortida piscina que substituirà el carnet físic. Les persones que no disposin de dispositius electrònics (infants o gent gran), podran accedir a la piscina mitjançant el codi d'accés d’usuari que se li facilitarà en el moment de la compra de l’abonament.

Restricció de 5 hores consecutives al dia per abonat/da.

Reserva d’horari: s’estableix un procés de “cita-prèvia”, on l’usuari pot reservar durant 48 hores l'accés a la instal·lació de forma online. La única condició és que si fas una reserva, fins que no consumeixes la reserva no pots realitzar-ne una de nova.

L'ACTIVACIÓ I/O RECOLLIDA DELS CARNETS comprats ONLINE es faran a la piscina els dies 1, 2, 3, 4, 7, 9,11,14,16 i 18 de juny de 16h a 20h i a partir del dia 19 de juny en horari d'obertura de la instal·lació.

Servei d’assistència telefònica / email els mateixos dies de 9h a 14h.

AQUELLES PERSONES QUE JA DISPOSIN DE CARNET DE L’ANY PASSAT, AL INSCRIURE’S ONLINE AQUEST S’ACTIVARÀ AUTOMÀTICAMENT.

Abertura i horaris:

L’obertura de la piscina será el cap de setmana del 12 i 13 de juny coincidint amb la Festa Major petita de la vila, però será el 19 de juny quan el recinte obrirà les portes tots els dies fins al 6 de setembre

Es contempla la posibilitat d’allargar-ho fins al 12 de setembre sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin.

L’horari de la piscina será el següent:

De dilluns a diumenge de 10 h a 20 h durant els mesos de juny i juliol

De dilluns a diumenge d’11 h a 20 h els mesos d’agost i setembre

S’informa als usuaris que la zona de pícnic i vestidors romandran TANCATS com a mesura preventiva per la Covid-19.

Visualitza com comprar l’abonament

Visualitza el protocol covid-19 de la piscina

Darrera actualització: 13.05.2021 | 14:53