Primera trobada artesana al Baix Maresme

Dimarts, 18 de gener de 2022 a les 00:00

El proper dimarts 25 de gener, de 9 a 14 hores, se celebrarà a la Sala Joan Comellas de l’edifici del Masnou la primera Trobada Artesana al Baix Maresme, una jornada organitzada pels ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana que neix amb l’objectiu de fer visible i potenciar el treball d’artesans i creatius del Baix Maresme, alhora que es potencien les xarxes de contactes.

Sota el lema “Inspira’t, enforteix-te i enfoca’t”, l’esdeveniment comptarà amb un programa de xerrades i tallers enfocats a l’assoliment de recursos pràctics, al mateix temps que es coneixen diverses experiències d’èxit.

Per aquesta primera edició, la trobada comptarà amb la participació i ponències de:

  • Francesca Tur, publicista i analista de tendències que ha estat nomenada per Forbes com una de les 40 millors futuristes d'Espanya
  • Andrea Ayala, artista i creativa. Va rebre el Premi a la millor col·lecció Fad 2002 i primer premi en el certamen Talente 2008 Munich.
  • Luca Hugo Brucculeri, dissenyador. Va ser nominar l’any 2015 al “Compasso d’Oro”, el premi de disseny italià més antic i amb més autoritat del món.
  • Stay Hungry Stay Foolish, centre de recerca de creativitat i d’entrenament creatiu format pel Lucas L. Daglio, director creatiu publicitari i professor, i la Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora. Per l’estudi han passat fins ara més de 800 alumnes des que van obrir les portes el 2011.
  • Mònica Rodríguez, creativa. Fundadora d’Empresas Creadoras i autora de la primera guia de negocis per a makers i artesans en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina

Per assistir-hi a la trobada, heu de realitzar la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Programa

9.00 h - Arribada i acreditacions

9.20 h – Benvinguda i salutació

9.30 h - Presentació de la Trobada

A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències i dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a marques.

9.45 h - Conversa inspiracional
Aportar inspiració i motivació és l’objectiu d’aquesta conversa on s’establirà un diàleg entre emprenedors creatius amb trajectòria i una professional de les tendències.
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències, Andrea Ayala, dissenyadora de moda i docent a les escoles LCI i ESDI i Luca Hugo Brucculeri, dissenyador efímer d’espais temporals barrejant el disseny, l’art i l’artesania.

10.45 h - Pausa-cafè

11.00 h – Taller creatiu Imagina, crea, atreveix-te
Amb aquest taller creatiu aconseguirem comprendre i exercitar la creativitat des d’una perspectiva individual i col·lectiva per generar idees innovadores.
A càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish i Guadalupe González, directora d’art i dissenyadora. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

12.10 h – Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes
Amb aquesta xerrada workshop descobriràs què fa que la personalitat del creador tendeixi a evitar el màrqueting i les vendes i estratègies per començar a millorar en aquestes àrees del negoci i fins i tot a gaudir-les!
A càrrec de Mònica Rodríguez, mentora de negocis, formadora, autora i speaker especialitzada en Slow Business i fundadora d’Empresas Creadoras, una escola de negocis per a creadors i creatius. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

13.20 h - Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme
A càrrec d’artesans i artesanes locals.

13.35 h - Cloenda

 

Darrera actualització: 18.01.2022 | 11:49