Reforç i potenciació del Consell Municipal d’Igualtat i contra la violència masclista

Dilluns, 22 de de juliol de 2019 a les 00:00

Hi poden formar part totes les persones empadronades a Tiana que comuniquin la seva voluntat de formar-ne part abans del divendres 16 d’agost a les 14 hores mitjançant una instància a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana).

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tiana vol reforçar i potenciar el Consell Municipal d’Igualtat i contra la violència masclista, un consell obert a les entitats municipals inscrites al Fitxer Municipal d’entitats l’activitat principal de les quals estigui inclosa en aquest sector i que manifestin mitjançant acord de la seva assemblea la voluntat de formar-ne part. Per aquest motiu es fa una crida als veïns i veïnes de Tiana que en vulguin formar part. Ho poden fer totes les persones empadronades a Tiana que comuniquin la seva voluntat de formar-ne part abans del divendres 16 d’agost a les 14 hores mitjançant una instància a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana). Entre les persones que estiguin interessades es farà̀ un sorteig, formant una llista per ordre del sorteig. Els que corresponguin els tres números primers seran nomenats per formar part de la Comissió́.

La pròxima reunió del Consell Municipal d’Igualtat i contra la violència masclista serà dimecres 4 de setembre a les 18:30 h i es definirà el protocol contra les agressions
sexistes a la Festa Major.

Darrera actualització: 22.07.2019 | 14:05