Resultat del concurs de fotografia "Natura a casa"

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 11:40

Consulteu les tres imatges guanyadores

NATURA A CASA és un concurs de guarniment de balcons, terrats i jardins en edificis particulars que l’Ajuntament ha engegat per fomentar el verd a la nostra vila en el marc del projecte “Tiana Clima”. Es tracta d'un concurs obert a tothom que disposa d’un habitatge a títol de propietari o d’arrendatari, que reuneixi les condicions necessàries per ser decorat, sense que això suposi un perill per a la integritat del propietari o arrendatari de l’habitatge o la dels vianants.

Durant el període establert s’han presentat un total de 37 imatges entre les rebudes directament per correu electrònic i les publicades a la plataforma Instagram i amb l’etiqueta #TianaNaturaACasa. Del total d’imatges rebudes s’han desqualificat dues imatges per no respondre directament a la temàtica del concurs. D’acord amb els criteris recollits a les bases del concurs les imatges s’han valorat segons els criteris de biodiversitat, color, originalitat i composició amb valors entre el zero i els cinc punts. Les imatges s’han valorat individualment per part del jurat i les puntuacions s’han sumat per poder obtenir les mitjanes corresponents. 

El jurat està format per:

· Júlia Monturiol, experta en fotografia, imatge i xarxes socials

· Julià Gaitano, expert en jardineria

· Toni Tubau, Tècnic Municipal de l’Ajuntament de Tiana

Després de les valoracions les tres imatges amb una puntuació més elevada són les següents:

Fotografia guanyadora del 1r Premi, per valor de 200 € per a l'usuari @bruma_art

Fotografia guanyadora del 2n Premi, per valor de 150 €, de Marta Navarro Codina

Fotografia guanyadora del 3r Premi, per valor de 100 €, per a l'usuari @gabysalazarbcn

​Des de l'Ajuntament de Tiana ja hem contactat amb els gunyadors i guanyadores per notificar que han estat els guanyadors i poder-los fer l'entrega dels premis.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 12:48