Sant Jordi al carrer: Què farem en cas de pluja?

Divendres, 22 de d’abril de 2022 a les 11:57

La fira de Sant Jordi mantindrà la ubicació prevista inicialment a l’Avinguda Isaac Albéniz.

Aquest dissabte, 23 d’abril, el centre del poble serà el gran espai de trobada de tianencs i tianenques. L’avinguda Isaac Albéniz serà un gran passeig per als vianants on hi haurà les parades de la fira de l’ACIST.

L’amenaça de pluja ha fet que l’Ajuntament hagi valorat un espai alternatiu sota cobert. S’han estudiat tres alternatives a cost zero que s’han posat a disposició de l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs, que és l’organitzadora de la fira. Però des de l’ACIST s’ha considerat apostar per l’acte al carrer i mantenir la fira a l’eix comercial.

El pronòstic ens parla d’un matí en què ha de ploure, però no amb la insistència de dijous ni de manera intensa. Al migdia les precipitacions aniran marxant.

L’Ajuntament de Tiana ha habilitat la sala d’Exposicions del Casal per a algunes activitats, entre les que hi ha el Llibre Gegant. En cas de pluja l’Hora del Conte es farà a can Riera.

Afectacions de trànsit

Amb motiu de les activitats de Sant Jordi, l’avinguda Isaac Albéniz, des del carrer Antoni Clapés al carrer Sant Josep, i els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre estaran tallats a la circulació de vehicles de 8 a 22 hores:

  • El trànsit es desviarà per un recorregut alternatiu. Tant els vehicles com els autobusos circularan pels carrers Castellar, Vessants i Avinguda Joan Garí.
  • L’autobús farà el seu recorregut habitual fins al parc  de l’Antic Camp de Futbol.  Allà es desviarà pels carrers Castellà, Vessants i Joan Garí.
  • Es recomana accedir als diferents punts de Tiana escollint el camí més proper al punt de destí. 
  • Es recomana la Carretera B-500, Camí dels Francesos i els vials de circumval·lació de Vessants i can Gaietà per als que viviu a la part més alta del poble. 
  • Els veïns i veïnes del carrer de les Flors i Vinyeta hi podran accedir pels carrers Matas, Mediterrània i Lola Anglada. Els veïns i veïnes del carrer del Carme hi podreu accedir per Sant Cebrià, com sempre. Pels veïns del carrer Sant Josep, Sant Jaume, Riera de Tiana i entorn, l’accés es farà per Doctor Mascaró.
Darrera actualització: 22.04.2022 | 12:30