Sant Jordi al carrer

Dimarts, 19 de d’abril de 2022 a les 17:00

La Diada de Sant Jordi 2022 recupera la normalitat d’abans de la Covid-19 amb una festa al carrer. L’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs (ACIST), la Biblioteca can Baratau i la Llar de les Persones Grans ompliran de festa i vida el dia de la rosa i el llibre a Tiana.

 

El centre del poble serà el gran espai de trobada de tianencs i tinenques aquest dissabte, 23 d’abril. L’avinguda Isaac Albéniz serà un gran passeig per als vianants on hi haurà les parades de la fira de l’ACIST. El passatge Sant Cebrià i els jardins de Can Baratau acolliran els espais literaris, l’espai de la Llar de les Persones Grans, el premis literaris i el concert de tarda de la Diada, i el passatge Moragas, la firma de llibres d’autors.

Al llarg de tot el dia hi haurà activitats per a nens i nenes, concerts, signatura de llibres, tallers, una hora del conte de la biblioteca molt especial, un racó de lectura i xocolatada. A la fira hi haurà parades de diferents productes, llibres, roses i punts de degustació. 

Sant Jordi és cultura. Una festa al carrer que aquest any Tiana vol viure més intensament com a un punt de retrobament post pandèmia i un aparador del comerç de proximitat del poble.

Afectacions de trànsit

Amb motiu de les activitats de Sant Jordi, l’avinguda Isaac Albéniz, des de carrer Antoni Clapés a carrer Sant Josep, i els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre estaran tallats a la circulació de vehicles de 8 a 22 hores:

  • El trànsit es desviarà per un recorregut alternatiu. Tant els vehicles com els autobusos circularan pels carrers Castellar, Vessants i Avinguda Joan Garí.
  • L’autobús farà el seu recorregut habitual fins al parc del camp de futbol vell. Allà es desviarà pels carrers Castellà, Vessants i Joan Garí.
  • Es recomana accedir als diferents punts de Tiana escollint el camí més proper al punt de destí. 
  • Es recomana la Carretera B-500, Camí dels Francesos i els vials de circumval·lació de Vessants i can Gaietà per als que viviu a la part més alta del poble. 
  • Els veïns i veïnes del carrer de les Flors i Vinyeta hi podran accedir pels carrers Matas, Mediterrània i Lola Anglada. Els veïns i veïnes del carrer del Carme hi podreu accedir per Sant Cebrià, com sempre. Pels veïns del carrer Sant Josep, Sant Jaume, Riera de Tiana i entorn, l’accés es farà per Doctor Mascaró.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

ACIST 

10 h - 14 h, Taller infantil de roses de Sant Jordi

10.30 h, Concert combos escola de música Mozartiana

11 h, Taller de construcció de joguina de fusta

12:30 h, Concert infantil La Patilla del lleó

17 - 20 h, Taller infantil de titelles i de roses de Sant Jordi

18 h, Xocolatada

BIBLIOTECA

11 - 13.30 h, Llibre gegant, a la Fira del Llibre

11 h, Hora del conte “Sant Jordi al revés”, al Jardí de la Biblioteca

12 h, Racó de lectura “La Negreta i altres veus emmudides” de Jordi Ferrando, al passatge Sant Cebrià.

Signatura d’autors i autores a Mi bella Serendípia al Passsatge Moragas

11 h, Laia Domènech; Verònica Fabregat; Vanesa Freixa

16 h, Cristina Camarena i Josep Sucarrats

LLAR PERSONES GRANS

17 h, Diada de Sant Jordi a la Llar de les Persones Grans

Darrera actualització: 25.04.2022 | 11:22