Seguint les directrius del Departament de Treball, Afers Socials i Família el centre de dia de la Residència Sant Cebrià de Tiana continuarà tancat

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 09:00

Degut a l’increment de contagis en la població per COVID-19

Seguint les indicacions del Departament de Treball, Afers Socials i Família, el centre de dia  de la Residència Sant Cebrià de Tiana continuarà tancat davant l’increment de contagis en la població per COVID-19, donat que el centre no està totalment externalitzat i es vol evitar que els usuaris es barregin amb els residents del centre

Segons les noves mesures de control residencial, a partir d’avui es passarà el Test d’Antígens Ràpid (TAR) a tothom, tinguin o no el cicle de vacunació complet.

Pel que fa a les visites de les famílies, podran entrar a la Residència dues persones per cada resident, s’hauran de fer el test TAR i en cas que surti negatiu, tindran 30 minuts per a realitzar les visites i en tot moment, familiars i residents, hauran de portar posada la mascareta.

Es podran realitzar sortides fora del centre: si la sortida  és en el mateix dia (anar a domicili o a dinar i tornada al centre) es farà test TAR al resident. Si la sortida és de més de tres dies, a la tornada, al resident se li farà una PCR els dies 0/4/7/15, i no se l’aïllarà. El familiar que vingui a recollir al resident per fer la sortida, s'haurà de fer un test TAR.

S’aconsella a les famílies que respectin els grups bombolla per evitar contagis.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 11:19