Suma’t a la cursa solidària 6K for Water! Nova data 12 de juny!

Dilluns, 9 de de maig de 2022 a les 00:00

El proper diumenge 12 de juny dins la programació de la Festa de Sant Antoni, Tiana s'unirà al conjunt de curses "Global 6K For Water", en suport al projecte per portar aigua potable a diverses escoles d'Indonèsia.

La cursa platejada pel dia 22 de maig, es modifica de data per aconseguir una major convocatòria durant la programació de la Festa Major Petita. 

Tiana es mou per l'aigua

Tiana serà un dels municipis en els quals es disputarà la 6K for Water, una cursa solidària que se celebra paral·lelament a diverses ciutats i pobles del món, i que en cada edició pretén donar suport a un projecte solidari. Totes les aportacions recollides en la cursa de Tiana es destinaran al projecte que la Fundació We Are Water i World Vision estan desenvolupant a Indonèsia per portar aigua potable a 3 escoles.      

Es recorreran 6 quilòmetres del Parc Natural de la Serralada de la Marina la mateixa distància que han de recórrer diàriament milions de nens, nenes i dones en busca d'aigua. Serà una cursa assequible per a tothom, així que s'anima a totes les famílies a participar, caminant o menjant, amb una garrafa d'aigua per transmetre el sacrifici que suposa recórrer aquesta distància amb el pes de l'aigua.

La prova se celebrarà el diumenge 12 de juny a les 10 h del matí, amb sortida al parc Joan Armengol. Totes les persones que hi participin rebran una samarreta, una bossa del corredor i hi haurà medalles per als nens i nenes que completin el recorregut.

El preu de la inscripció és de 10 euros, que aniran destinats íntegrament al projecte, i les inscripcions es poden formalitzar en el següent enllaç: https://www.global6kforwater.es/eventos/otras-ciudades/6k-for-water-tiana_c-28/inscribete

Els fons es destinaran a projectes d' aigua a Indonèsia.

World Vision destinarà la recaptació obtinguda en la cursa a portar aigua potable a tres escoles d'Indonèsia.

L'escassetat d'aigua i un sanejament deficient són les majors causes de la desnutrició infantil i més del 80% de les malalties dels nens i nenes estan relacionades amb el consum d'aigua no potable. Cada dia, gairebé 1.000 nens menors de cinc anys moren per diarrees provocades per les males condicions de l'aigua, del sanejament i de la higiene.

Iniciatives com la "Global 6K For Water", ajuden mitjançant la unió a solucionar la crisi de l'aigua. Com a exemple, amb tan sols 4€ de donatiu s'aconsegueix donar accés a aigua potable a una persona durant un any. D'aquesta manera cada persona inscrita en la "Global 6K For Water" està millorant la qualitat de vida d'una nena o nen, la de la seva família i la de la seva comunitat.

Darrera actualització: 09.05.2022 | 11:35