Suma’t a la cursa solidària 6K for Water!

Divendres, 8 de d’abril de 2022 a les 00:00

El proper diumenge 22 de maig, Tiana s'unirà al conjunt de curses "Global 6K For Water", en suport al projecte per portar aigua potable a diverses escoles d'Indonèsia.

Tiana serà un dels municipis en els quals es disputarà la 6K for Water, una cursa solidària que se celebra paral·lelament a diverses ciutats i pobles del món, i que en cada edició pretén donar suport a un projecte solidari. Totes les aportacions recollides en la cursa de Tiana es destinaran al projecte que la Fundació We Are Water i World Vision estan desenvolupant a Indonèsia per portar aigua potable a 3 escoles.      

Es recorreran 6 quilòmetres del Parc Natural de la Serralada de la Marina la mateixa distància que han de recórrer diàriament milions de nens, nenes i dones en busca d'aigua. Serà una cursa assequible per a tothom, així que s'anima a totes les famílies a participar, caminant o menjant, amb una garrafa d'aigua per transmetre el sacrifici que suposa recórrer aquesta distància amb el pes de l'aigua.

La prova se celebrarà el diumenge 22 de maig a les 10 h del matí, amb sortida al parc Joan Armengol. Totes les persones que hi participin rebran una samarreta, una bossa del corredor i hi haurà medalles per als nens i nenes que completin el recorregut.

El preu de la inscripció és de 10 euros, que aniran destinats íntegrament al projecte, i les inscripcions es poden formalitzar en el següent enllaç: https://www.global6kforwater.es/eventos/otras-ciudades/6k-for-water-tiana_c-28/inscribete

Els fons es destinaran a projectes d' aigua a Indonèsia.

World Vision destinarà la recaptació obtinguda en la cursa a portar aigua potable a tres escoles d'Indonèsia.

L'escassetat d'aigua i un sanejament deficient són les majors causes de la desnutrició infantil i més del 80% de les malalties dels nens i nenes estan relacionades amb el consum d'aigua no potable. Cada dia, gairebé 1.000 nens menors de cinc anys moren per diarrees provocades per les males condicions de l'aigua, del sanejament i de la higiene.

Iniciatives com la "Global 6K For Water", ajuden mitjançant la unió a solucionar la crisi de l'aigua. Com a exemple, amb tan sols 4€ de donatiu s'aconsegueix donar accés a aigua potable a una persona durant un any. D'aquesta manera cada persona inscrita en la "Global 6K For Water" està millorant la qualitat de vida d'una nena o nen, la de la seva família i la de la seva comunitat.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 11:37