Taller de defensa personal en motiu del dia LGTBIQbòfia

Divendres, 6 de de maig de 2022 a les 00:00

17 de maig. Dia internacional contra la LGTBIFÒBIA. Amb lectura del manifest a càrrec d'Àlex Rosa.

Amb l'objectiu d'aprofundir en la diversitat afectivosexual i desconstruir els mecanismes de violència simbòlica, verbal i física contra les sexualitats no normatives, la Regidoria de Drets Social i Feminisme organitza el taller preventiu i de sensibilització, on s'explicaran les tècniques de defensa personal i del qüestionament crític de les formes de masculinitat que perpetuen i legitimen les violències masclistes per trencar mites i visibilitzar i prendre consciència dels models apresos.

El taller està adreçat inicialment a noies i persones LGTBIQ de primer d’ESO fins a batxillerat. Es treballarà l'autoestima, els complexes, els bloquejos, trencar mites sobre la capacitat física, aprendre a posar límits, legitimar les pròpies vivències i emocions, descobrir, reconèixer i valorar les nostres pròpies capacitats i, en definitiva la presa de consciència i l'autoconeixement mitjançant tècniques de defensa personal i treball del cos.


Un cop acabat el taller es farà al mateix institut la lectura del manifest a càrrec d'Àlex Rosa. 

No t’ho pensis i apunta’t al taller! Tens temps fins el 13 de maig. Envia la teva inscripció signada tiana.igualtat@tiana.cat, o a l’oficina de l’OAC o a Secretaria de l’Institut Tiana.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 09:22