Tast Tiana 2021

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 09:00

Aquest any degut a la situació sanitària “el Tast va de tapes”.

A l’espera de poder fer el Tast Tiana com el coneixem i com ens agrada, enguany “el Tast va de tapes”. Els dies 11, 12 i 13 de juny, coincidint amb els actes de Sant Antoni i el cap de setmana següent 18, 19 i 20 de juny, celebrarem la mostra gastronòmica i del vi d’una manera atípica però que esperem que gaudiu igualment.

Us proposem un viatge per la gastronomia, els vins i cerveses artesanes de proximitat a un preu per a totes les butxaques: 5€ el combinat de tapa i copa de vi o cervesa. Per fer-ho d’una manera original, necessitareu un passaport que us permetrà descobrir les millors tapes i begudes dels restaurants, cellers i cervesers de la vila i que el podeu recollir als restaurants col·laboradors o a l'Ajuntament en horari d'atenció ciutadana. La vostra missió és recorrer tots els restaurants i bars del poble que participen en el Tast d'aquest any i degustar els platillos que us tenen preparats acompanyant-los pels vins de la DOAlella o per les cerveses artesanes de la comarca. A més, quan tingueu el passaport degudament segellat per cada establiment us obsequiarem amb una ampolla de vi o amb cervesa artesana.

L’Ajuntament no només vol donar el seu suport i un petit impuls a la restauració del municipi sinó que amb la seva aposta reiterada per la cultura ha programat uns concerts de petit format en cadascun dels restaurants que hi participen i en diferents dies i hores. Important fer reserva de taula pels concerts que es faran en horari de dinar i sopar.

Reserveu la vostra taula amb antelació per gaudir d’una proposta diferent.

Bon viatge i bon profit!

Darrera actualització: 11.06.2021 | 13:52

Imatges

Oferta gastronòmica Cellers i concerts