Tiana se suma a la Setmana de la Prevenció de Residus

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 00:00

Una iniciativa que es du a terme simultàniament arreu d'Europa amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la prevenció de residus.

L’Ajuntament de Tiana participa a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), es tracta d’una iniciativa comuna a tot Europa, que a Catalunya està coordinada per l’Agència de Residus de Catalunya, i que promou accions de sensibilització en la prevenció dels residus i la gestió sostenible dels recursos.  A Tiana s’han programat diverses activitats:

Punts de sensibilització

Al llarg del mes s’ubicarà en diversos punts del poble un punt d’informació o divulgació de mesures de prevenció de residus per conscienciar i sensibilitzar sobre la prevenció de residus amb l’objectiu de potenciar una poble més sostenible. Aquí també es repartiran els carnets d’usos i bosses reutilitzables per a fruita i verdura. Pots guanyar premis!

  • Dissabte 19 de novembre de 10 a 12 h a la plaça de la Vila
  • Dimarts 22 i 29 de novembre de 10 a 12 h al Parc de l’antic Camp de Futbol

Setmana de prevenció a les escoles

Amb el mateix objectiu d’aconseguir un planeta residu zero, l’ajuntament de Tiana treballarà aquesta setmana amb les escoles per sensibilitzar també a les noves generacions.

Durant aquests dies es repartirà un “boc’n roll” i tuppers perquè els més petits els utilitzin per portar l’esmorzar a les escoles amb l’objectiu és reduir la utilització d’embolcalls per l’entrepà o la fruita d’un sol ús.

Els boc’n rolls i tuppers portaran una de les il·lustracions realitzades per l’autor local Pau Benito, il·lustrador de la setmana de la infància i adolescència 2022.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 17:39