Tiana se suma al “Benvinguts a Pagès” els pròxims 2 i 3 d’octubre

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 00:00

“Benvinguts a Pagès” es tracta d’una iniciativa arreu de Catalunya on un cap de setmana l’any explotacions agràries, agrícoles o de tota mena obre les seves portes al públic per mostrar la feina que fan i com ho fan.

Aquesta és una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix i d’on prové allò que mengem a casa i també per conèixer de primera mà les persones que hi treballen i hi tenen cura.

A Tiana hi ha dues explotacions que es poden visitar durant el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre. Per una banda hi ha Melmelaria , un petit obrador de melmelades artesanes i chutneys amb fruites i verdures de temporada i de proximitat. L’horari de visita serà de 10 a 14 h i de 16 h  19 h tant dissabte com diumenge. S’ha de reservar hora al web www.benvingutsapages.cat o a través del whatsapp 654 106 465.

Per altra banda també es podrà visitar el Celler Quim Batlle, amb varietats autòctones de la D.O. Alella amb vins ecològics. L’horari de visites serà de 10 a 14 h i de 16 a 19 h el dissabte i de 10 a 14 h diumenge, cal reservar cita prèvia a www.benvingutsapages.cat.

A més també s’hi ha sumat restaurants com el Restaurant Can Roca de Tiana per gaudir d’una total jornada completa al poble.

Podeu consultar tota l’oferta d’explotacions, restauradors i allotjaments que s’han sumat a aquesta iniciativa, tant de la comarca del Maresme com de tota Catalunya al seu web: www.benvingutsapages.com.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 10:26

Imatges

melmelària Cellers quim batlle