Tiana un món d’olors, nova jornada de la plantada popular

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament organitza una nova jornada de voluntariat ambiental per plantar diferents espècies de plantes aromàtiques 

  • El compromís amb la defensa de la natura de Tiana, així com el foment de la fauna i la flora de proximitat, centren un any més la jornada de la Plantada, que se celebrarà el proper diumenge 3 d’abril a partir d eles 10.30 hores
  • Aprofita per descobrir el nou jardí de papallones

L'Ajuntament organitza una jornada de voluntariat ambiental de plantada popular sota el nom “Tiana un món d’olors” amb l'objectiu de realitzar un acte participatiu de sensibilització i de respecte a l'entorn, de manera que totes les persones que vulguin, puguin participar en la plantada de les diferents espècies de plantes aromàtiques  a l’espai dels pins de la Ronda Ernest Lluch.

La Plantada Popular referma la seva voluntat de continuar impulsant accions basades en els principis fonamentals per a l'adaptació i mitigació al canvi climàtic i acostar-se a així a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l'agenda 2030. 

La jornada té com a finalitat garantir el manteniment a més de fer possible la preservació d’un paisatge de gran qualitat, amb camps i boscos que tenen importants funcions socials, patrimonials i culturals.

Com cada any durant la jornada de la plantada, a part de plantar diferents espècies aromàtiques, també podrem gaudir d’un matí ple d’activitats, tallers com construcció de menjadores per ocells, bosses d’olors, bombes de llavors, i a les 11.30 h espectacle “Explica’m un secret al parc” contes a càrrec d’en Moi Aznar ...

No ho oblidis, anota la data a l’agenda: diumenge dia 3 d’abril a partir de les 10.30 i fins les 14 h acosta’t i col·labora a la creació d’aquest espai de les olors de Tiana, planta i gaudeix d’un matí ple d’activitats.

Jornada organitzada des de l’Ajuntament de Tiana amb la col·laboració del Consell de medi ambient i sostenibilitat, el Parc de la Serralada de Marina, l’ADF la Conreria, Grup d'Astronomia de Tiana, Tiana actua, Econimbus, Bosc de Llum, entre d’altres.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 11:41